2012-03-24

Levi's Curve ID nőknek - Levi's Curve ID für Frauen

Slight, Demi, Bold Curve
Light, Demi Bold Curve
A Levi's kb. 2 évvel ezelőtt fejlesztette ki a kifejezetten nőknek készült Curve ID vonalat. 60.000 nőt kérdeztek meg méretükkel, alkatukkal kapcsolatban. Így születetett meg a 3 alap szabás, a 3 alap testtípus: Slight, Demi és Bold Curve. Alapként a csípő és a derék kerület különbsége szolgált. Slight Curve-nél a különbség a legkevesebb, kiemeli a derék vonalát, combban szűkített. Derékban ez a fazon ül a legalacsonyabban, ennek van a legnagyobb farzsebe,

2012-03-20

Tuesday Rockers Vol.1

A "rocker" stílus az egyik legrégibb és legklasszikusabb. Soha nem fog kimenni a divatból! Nagyon szeretem, ezért döntöttem úgy, h indítok egy képsorozatot. Kezdjünk pár fekete-fehér fényképpel!  Der "Rocker" Stil ist einer der ältesten und klassischsten Stilen überhaupt. Der wird nie aus der Mode gehen! Ich liebe ihn sehr, daher habe ich mich dafür eintschieden, eine Bilderreihe darüber zu starten. Fangen wir mit paar schwarz-weißen Fotos an! 

2012-03-04

Denim őrület Levi's- Denim Wahnsinn Levi's

Farmer. Amíg egyesek még csak most fedezik fel, addig másoknak bizonyos életformát jelent, egy egész korszakot testesít meg. Egyfajta kult, Rock 'n Roll, szabadság, vadság, robusztság. Az abszolút kult márka, amely a farmert felfedezte, a Levi's, amely a fiatalok körében sajnos mára eléggé ismeretlenné vált. Megjelentek a straszos, agyon szaggatott, 45-60.000 v. éppen 5000Ft-os farmerek, amelyek inkább az állandóan változó, aktuális divatot követik, nem pedig a tradíciót és hosszantartó minőséget. Fontos lett a 2% Elasztán is, h a farmer jobban idomuljon a testhez, pedig ez oda vezet, h a nadrág gyorsabban kinyúlik és nem tartja olyan jól a testformát, mint a 100% pamut farmerek. Havonta legalább 1x mosni kell, h visszanyerje eredeti formáját. Ez megviseli az anyagot, így gyorsabban kikopik és elhasználódik. Olcsó farmereket max. 1 év után ezért el is kell dobni. Mára már a Levi's is kifejlesztette női farmer vonalát, a sztreccses Curve ID szériát, de erről legközelebb részletesen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...