2011-03-23

Hogyan tároljuk lógós fülbevalóinkat? Wie sollen wir unsere Ohrringe aufbewahren?

(Zur deutschen Zusammenfassung scrollen Sie bitte nach unten.)
Rengeteg fülbevalóm van, és inkább a nagyobbakat, lógósakat szeretem, semmint a kicsi bedugósakat. Csak úgy dobozokba bedobálva könnyen összeakadnak, netán még meg is törnek. Jó ideig szenvedtem a sok bogozgatástól, ami szuper bosszantó, főleg, amikor az ember lánya menetre kész, és már csak a fülbevalót akarná gyorsan feltenni... Na ez ilyenkor abszolúte nem működik, a bogozgatásra idő nincs és a végén egy másik, használható fülbevaló mellett kell, hogy döntsek...Akik fülbevaló mániások, mint én, tudják, hogy ez mennyire el tudja rontani a jól kitalált összképet.




Aztán sok szenvedés után egyszer csak megvilágosodtam!
A ROMA fodrászkellékes boltban  vettem egy paróka tartó hungarocell fejet 5 Eu-ért (max 1500Ft), és abba szurkálom bele a fülbevalókat. ROMA boltot találtok Pesten, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Egerben és Kecskeméten. A pontos címekért menjetek a "Filialen" fülre és egyszerűen kattintsatok Magyarország sziluettjére.
A végeredmény annyira jól néz ki, hogy kint tartom a hálóban a komódon. Pillanatok alatt megtalálom a keresett ékszert, és egyik sincs összekuszálódva még másik 3-al. De ez a megoldás akkor is segít, ha éppen nem tudom eldönteni, melyik fülbevalót tegyem fel. Így ugyanis egyszerre látom mindet lógó állapotában (tehát ahogy a fülemben ki fog nézni) és könnyebben teszem le a voksom egyik vagy másik darab mellett. Ez az ékszer fej olyan egyszerű, hogy tényleg BÁRKI elkészítheti a magáét. Akinek szintén van ilyen küldjön fényképet, hogy közzé tehessem!
Íme néhány fotó az eredményről:




Zusammenfassung auf Deutsch:
Ich habe unzählige Ohrringe und ich mag eher die langen, großen, als die kleinen zum einstechen. Ich habe sie eine Zeit lang in Schachteln, einfach rein geschmissen gelagert, aber so knoten sie sich oft zusammen, oder brechen sogar hier und dort ein. Bin dann sehr lange von dem andauernden entwirren gelitten, das ultra nervig sein kann, vor allem, wenn man schon ganz fertig ist und nur mehr schnell die Ohrringe bräuchte. Fürs entwirren gibt es da nie Zeit und man muss einen anderen Ohrring nehmen, der noch heil ist. Alle die Ohrring Maniacs sind wie ich, wissen genau, wie übel so ein not-gezwungener Ohrring-wechsel den perfekt heraus gedachten Outfit ruinieren kann. Das Problem habe ich damit gelöst, dass ich einen Styropor Kopf im Friseurbedarf  ROMA für 5 Eu gekauft habe, und stecke alle Ohrringe einfach beliebig rein. Die Ergebnis schaut so toll aus, dass ich den Schmuckkopf im Schlafzimmer auf der Kommode stehen habe. So finde ich alles viel schneller und beim hängen können sich die Ohrringe gar nicht mehr verknoten! Schau Dir meine Fotos an! Das ist so einfach, das kann für sich JEDE machen! Wenn jemand auch seinen Ohrringkopf hat, mir bitte Foto schicken! Dann werde ich es veröffentlichen!

2 megjegyzés:

  1. Ez a fej, mindig is tetszett. Jól látom, hogy műszempillát ragasztottál rá? Te már próbáltad magadon? Írhatnál a műszempillákról egy szakmai bejegyzést. Nagyon ajánlgattak nekem egy ún. 3D-s szempillát kipróbálásra. Eddig, nem vállalkoztam ilyenre.

    VálaszTörlés
  2. dankesehr :)
    Hat sich rausgestellt, dass ich Mittelohrentzündung und Mandelentzündung habe.. Dass es so schlimm ist, hab ich auch nicht gedacht :/
    Der Ohrringkopf ist ja cool :D
    schönes neues Layout übrigens :)
    Liebe Grüße <3

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...