2011-10-14

MANGO őszi kollekció 2011- MANGO Herbst Kollektion 2011

A MANGO nagy kedvenceim közé tartozik. Budapesten ugyan az osztrák viszonyokhoz képest kiábrándító volt az árukészlet (legalább is az Allee bevásárló központban márciusban), de remélem, h azóta otthon is felhozták a színvonalat! A MANGO nem a legolcsóbb, viszont nagyon jó minőségű dolgokat árul, és szezonálisan nagy akciókat szervez, amikor igazán megéri betérni! (Hogyan vegyünk drága ruhákat olcsón) Íme 1 kis kínálat az őszi kollekcióból, amit szívesen birtokolnék...

Kleid 50Eu - ruha ca 15.000Ft


 MANGO gehört zu meinen größten Favoriten. In Budapest (Ungarn) haben sie zwar -mit Österreich vergilchen- eine sehr spärliche und enttäuschende Kollektion im Angebot (mindest so war es noch im März im Einkaufszentrum Allee), aber ich hoffe, dass das sich inzwischen auch geändert hat. MANGO ist nicht das günstigste, dafür bietet das Geschäft sehr gute Qualität an. Außerdem machen sie in jedem Saison große Aktionen, wo es sich wirklich lohnt bei denen vorbei zu schauen! Nun 1 kleine Auswahl aus der Herbst Kollektion, die ich gerne besitzen würde...
Trenchcoat 50Eu - ballon kabát ca. 15.000Ft
Top 17Eu - ujjatlan felső ca. 5100Ft
 Armband 26,95Eu - karkötő ca.8085Ft
Brieftasche 26,95Eu - pénztárca ca.8085Ft
 Gürtel 19,95Eu - öv ca. 5985Ft

 Gürtel16,95Eu - öv ca. 5085Ft
 Ohrringe16,95Eu - fülbevaló ca. 5085Ft
 Ohrringe16,95Eu - fülbevaló ca. 5085Ft


3 megjegyzés:

  1. Ezeket a katalógusból nézted? Tegnap, beugrottunk az Europarkban - Salzburg - a Mangóba is. Nem tudom, mi volt, de iszonyat szemét árú volt a felhozatal. Ezek közül semmi sem volt. Lehet, ezeket még be sem hozták. Egy néni póbált egy kávébarna kabátot és mikor megkérdezte a férjét, az csak annyit mondott "Grüß Gott!":DDD

    A C&A-ban voltak jó dolgok, ki is fosztották az üzletet. Tény, későn érkeztünk. De sikerült még két értelmes dolgok elmarnunk jó áron:)

    Beugrottunk a Tallybe is ... ott is nagyon lehangoló volt a kínálat, pedig eddig még mindig jó cuccokat sikerült vásárolni.

    A H&M-mel sem voltunk megelégedve tegnap és a Peek & Cloppenburg felhozatala is kiábrándító volt.

    A Levi'sben az ingek és a polók tényleg nagyon jók voltak! Lehetne akció most már ott is;))

    Parndorfban pedig, a Hubertbe volt érdemes bemenni, mert több tucat bőrbarát, pamut Skinny alsóval lettünk gazdagabbak potom pénzért:))

    VálaszTörlés
  2. Ezeket előbb online néztem ki, majd élőben is megnéztem az üzletben. Salzburgban az Europarkban -sajnos-nincs MANGO, csak a Getreidegasse-n, úgy ,h vmivel összekevered. A C&A most ünnepli a 25-ig szülinapját, ezért van náluk most 25%-os árengedmény, különben nem lenne...A H&M Divided üzletébe kellett volna mennetek, nem pedig a normálisba. Ott mindig vannak jó cuccok.(Külön honlapja nincs)A Levi's-ben, mint szinte mindehol máshol is, már lejárt a nyár végi kiárusítás. A köv. majd jan/február-ban lesz!

    VálaszTörlés
  3. Mindkét H&M-be bementünk, egyedül a Zarat hagytuk ki. Lehet, hogy már későn mentünk és mindent szétkapkodtak az emberek. Ah, lehet, hogy a Mangóba Parndorfban ugrottunk be. Annyi üzletben voltunk a nap folyamán, hogy a végén már azt sem tudtam, hol vagyok:D A lényeg, hogy végül, nem volt teljesen haszontalan és eredménytelen. Azért, a Levi'sben, tudtam volna vásárolni. Na, majd ha megnyertem a lottó ötöst:))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...