2012-09-03

Gallér, az egyik "legújabb" divathullám a H&M-nél- Kragen, einer der "neuesten" Mode Trends bei H&M

Ezt a bejegyzést már a http://thoughtfulfashion.blogspot.co.at/ című új blogomon is olvashatjátok!
Diesen Beitrag könnt Ihr schon auch auf meinem neuen Blog http://thoughtfulfashion.blogspot.co.at/ lesen!

Most, h vége a nyárnak, vessük bele magunkat az ősz újdonságaiba! Jetzt, dass der Sommer vorbei ist, versinken wir in die Neuigkeiten des Herbst!

Ismerős Nektek az a mondat, h: A divat ismétli önmagát? Ennek igazolására klassz példa a levehetős gallérok come back-je. Volt ez már divat a 60-as években, de a 80-as években is hordtuk. Most csak annyi a különbség, h legtöbbször már nem anyagból, csipkéből készül, hanem strasszkövekből, mint a bizsu ékszerek v. gyöngyökel van kivarva. Már tavaly is meg lehetett figyelni a fekete felsőkön apáca stílusban lekerekített fehér gallérokat (pl.C&A) a nyakba akasztható ékszer stílusú gallérokat pedig már a ZARA is árulta. De igazából val.színűleg most fog elterjedni, h a H&M őszi kollekciója és maximálisan rástartolt erre a kiegészítőre.
D Kennt Ihr den Satz: Die Mode wiederholt sich? Super Beispiel dafür ist der come back des Kragens. War das schon Mode in den 60ern, aber wir haben ihn in den 80ern auch getragen. Der Unterschied zu damals ist nur, dass er jetzt meistens nicht vom Stoff sondern von Strasssteinen wie beim Bijou Schmuck gemacht wird, o. der Stoff wird mit Perlen voll genäht. Schon letztes Jahr konnte man auf schwarzen Shirts den weißen, abgerundeten Kragen im Nonnen Stil bemerken (z.B. C&A) und die Schmuck artigen, abnehmbaren Kragen hat man schon beim ZARA kaufen können. Aber er wird wahrscheinlich erst jetzt richtig beliebt und verbreitet, dass H&M ihn komplett in die Herbst Kollektion geholt hat.


Ez volt a 80-as évek egyik tipikus gyermek körgallérja. Ki emlékszik....? Das war einer der ganz typischen Rundkragen der 80er Jahre. Wer erinnert sich...? 

Most pedig nézzük meg a H&M féle kollekciót! Und jetzt sehen wir uns die Kollektion von H&M an!








 Kb. 5985Ft. Ebben az ezüstben online már nem is, csak a menta zöld színben kapható! - 19,95Eu kann man online nur mehr den in Mintgrün kaufen, der in Silber ist schon ausverkauft!

És íme két gallér formájú nyaklánc. Mindkettő kb. 3000Ft, de a másodikat már meg sem találtam az online shop-ban! Und nun 2 Kragen förmige Halsketten, bei drü 9,95Eu. Die zweite Kette gibt es online gar nicht mehr!



Ti felvennétek ezeket a gallérokat? Würdet Ihr solche Kragen tragen?












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...