2011-05-25

Bikinik a BIPA-tól - Bikinis vom BIPA

(Für Deutsch scroll bitte nach unten.)
A BIPA nemcsak kozmetikai és háztartási szereket, de alsóneműket és fürdőruhákat is árul. Nagyon szeretek náluk vásárolni, mert a termékeik felpróbálás nélkül is mindig mint ha rám lennének öntve. Nem. Még a melltartót sem kell felpróbálnom. Hihetetlen, de így van! Fürdőruhát kb. 3-4 éve vettem náluk először, egy sötét piros bikinit. Alig hordtam, mert elajándékoztam valakinek, akinek szintén tökéletesen állt. Nem tudom, hogy csinálják, de jók és kész.
A fehérneműk és fürdőruhák a p2 márkanevet viselik. "Bodywear" alatt megtaláljátok a basic, fashion és beachwear kategóriákat. Rákattintva csak 6 kis képet láttok. Ha többet akartok a képek alatti "back" szó mellett jobbra van 1 kis piros nyíl, arra kell kattintgatni. A honlapon nem olyan vagányak a képek, ezért mutatok nektek 3 igazán szuper víz alatti fotót:

BIPA Magyarországon sajnos továbbra sincs, de Bécsben a Mariahilferstrasse-n (amit szerintem mindenki ismer) van! Németországban p2 termékeket a DM és a Budni (szintén drogéria) árul. In Ungarn gibt es leider weiterhin keine BIPA Filialen, aber in Wien in der Mariahilferstrasse (die sicher jede/r kennt) schon! In Deutschland kriegt man p2 Produkte in DM und Bundi Filialen.

Általában minden bikini egy árban van, 21,90Eu-ért, ca. 6000Ft-ért. Ha mégsem felelne meg vissza lehet cserélni. Normalerweise kosten alle Bikinis gleich, 21,90Eu. Wenn sie doch nicht passen, kann man sie natürlich zurück tauschen.

Ez a flitteres bikini itt kéknek néz ki, de a honlapról kiderül, hogy valójában ezüst szürke. Kár, mert nekem ebben a metál kékben nagyon tetszene...Dieses Glitter Bikini schaut blau aus, auf dem homepage erfährt man aber, dass es silber grau ist. Schade, denn in diesem metallic blue Farbe würde mir schon sehr-sehr gut gefallen...

BIPA verkauft nicht nur Kozmetika und Haushaltsmittel, sondern auch Unterwäsche und Schwimmanzüge. Ich liebe es bei ihnen zu kaufen, weil ihre Produkte mir auch ohne Anprobieren perfekt passen. Nein. Ich muss nicht einmal das BH anprobieren. Erstaunlich aber wahr! Bikini -ein dunkelrotes- habe ich dort das erste mal vor 3-4 Jahren gekauft. Ich habe es nur kurz getragen, weil ich es jemanden verschenkt habe, und ihr hat es ebenfalls perfekt gepasst. Ich weiß es ehrlich nicht wie sie das mit der Größe und Schnitt machen! Die Marke heißt übrigens p2.
Unter "Bodywear" findet Ihr die Kategorien basicfashion und beachwear. Wenn Ihr drauf klickt kommen nur 6 kleine Bilder, also für mehr zu sehen müsst Ihr unter den Bildern neben "back" das kleine rote Pfeil anklicken. Auf dem homepage sind die Bilder nicht so gut, deswegen habe ich für Euch 3 tolle Unterwasser Fotos mit den aktuellsten p2 Bikinis vom BIPA Magazin rein getan!

5 megjegyzés:

  1. Nekem ezüstszürkében kéne az a bikini....kár hogy nem vagyok épp bikiniképes...

    VálaszTörlés
  2. Van itt bárki is, aki bikiniképes??? Augusztus 4-re szedd össze magad, mert N. elhalássza előled G-t:)))) Nekem pedig mindkét színben kellene, hogy tudjam váltogatni a hangulatom szerint:PPP Mondjuk, Bipa is jöhetne már Magyarlandbe ...

    VálaszTörlés
  3. Én az vagyok!!! :-D Igen, mindkét színben lenne szuper. Amint már ebben a bejegyzésben is írtam (http://divatmalom.blogspot.com/2011/04/vasarlas-glamour-kartyaval-kulfoldon.html?showComment=1303579958568#c2279079815058678445) az osztrákok nem, csak a német cégek terjeszkednek otthon.

    VálaszTörlés
  4. @Riell: Még van időd! Ugyan a strandok május 1-jével megnyitottak, de a víz túl hideg. Szóval még van legalább 1 jó hónapod. Hagyd el a köreteket! Azzal jól lehet fogyni, állítólag... :-)

    VálaszTörlés
  5. Te, mindig az vagy:))) És tényleg van még min. 1 hónapja az embernek, mivel itt tegnap is brutál vihar volt és 12 fokra hűlt a hőmérséklet:))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...