2011-11-26

Ázsia őrület - Verrückt nach Asien

Amint azt észre vettem, az utóbbi 2 hónap több üzletben is Ázsia jegyében telt. Vegyük pl Thomas Sabo legújabb ékszereinek egyik sorozatát.  Wie ich es bemerkt habe, war das aktuelle Thema in der letzten Zeit bei mehreren Geschäften das gleiche, und zwar Asien. Schauen wir uns z.B eine der neuesten Kollektionen von  Thomas Sabo an:





                                                                     925Sterling Silver


Vagy nézzük meg inkább a Bijou Brigitte féle kínálatot?  Oder sehen wir uns lieber das Angebot von Bijou Brigitte an?




És természetesen ezt a hullámot a H&M sem hagyhatta ki!  Und diese Welle durfte natürlich auch  H&M nicht auslassen!



Az Ázsia téma ugyan Thomas Sabo-nál és Bijou Brigitte-nél már lecsengőben van, de még meg lehet náluk vásárolni eme szép kis ékszereket. A H&M pedig még csak most tette ki a kimonókat a legújabb kirakataiba. (term. kivételek ez alól a Versace kreációk)  Das Asien Thema kling bei Thomas Sabo und Bijou Brigitte zwar schon ab, aber man kann diese schöne Schmuckstücke noch immer kaufen. Beim H&M  sind die Kleider erst in das aktuellste Schaufenster gekommen. (Ausnahme sind natürlich die Versace Kreationen.)

Minden ékszer és ruhanemű árát megtaláljátok a belinkelt oldalakon!  Alle Schmuck-und Kleider Preise findet Ihr unter den verlinkten Seiten!



6 megjegyzés:

  1. Soooooo Tolle Sachen *-* Ich möchte die Thomas Sabo Anhänger alle haben!!! Aber viel zu teuer >.< Am liebsten hätte ich das Männchen mit dem Hut *-* Und nem Panda. Aber mein Freund hat mir nen Vogel gezeigt bei den Preisen :D

    Liebe Grüße
    Alenija

    VálaszTörlés
  2. Ja, die sind leider wirklich teuer. Ich habe schon ein Bulldogge Anhänger als Geschenk von meine Freund, will aber gar nicht wissen was er dafür bezahlt hat. Schlimm ,denn Thomas Sabo ist echt ansteckend, man will immer mehr :-D

    VálaszTörlés
  3. Nekem a pandamackó és a kínai néni tetszik:DDD Sajnos, a ruhák zömével nem vagyok megelégedve, mert simán legyártják szar minőségű műanyagból, ami hordhatatlan... :/// Ha nem is selyemből, de legalább pamutból vagy lenből lenne .... de neeem ... vagyonokért vegyél műanyagot:((( El vagyok keseredve a felhozatalt szemlélve ....

    VálaszTörlés
  4. A H&M a kedvező árairól híres, amivel párhuzamosan összefügg a minőség mértéke is...Nem tudom, h a Versace cuccok miből készültek, mert azokat már nem is láttam. Áll. biztonsági őrők őrizték az itteni H&M alagsori részlegében, amit én igencsak túlzásnak találtam.

    VálaszTörlés
  5. Nos, ha abból indulunk ki, hogy Mo-on, egy sima Electro Word nyitásnál az emberek összeverekedtek és most, hogy nyitott a Saturn az Arénában, egyesek már hajnali 5-re odamentek sorbaállni, helyetfoglalni ... aztán ne tudd meg a folytatást, akkor teljesen reális, hogy biztonsági őrök hada vigyázza az üzleteket és óvaj az értékes árút.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a cirkuszt láttam Amerikában pár nappal ezelőtt a Tv-ben. No comment...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...