2011-11-28

A téli esküvők varázsa - Der Zauber der Winterhochzeiten

A párok zöme természetesen májust, augusztust és szemptembert részesíti előnyben, ha házasságkötésről van szó, pedig szerintem nincs szebb egy nyönyörű, téli esküvőnél! De mi az előnye? Hát pl, hogy az ember könnyebben kap időpontot, és a menyasszonyi ruhának sem kell klasszikusan pánt nélkülinek lennie. Mert valljuk be őszintén, egy pánt nélküli ruha csak akkor nem csúszik, ha komoly merevítő van belevarrva, amitől viszont 1-2 óra múlva megfullad az ember, nem tud benne kényelmesen sem levegőt venni, sem ülni, sem pedig enni. Azonkívül merevítő ellnére is folyton le akar csúszni. Legalább is nálam még 1 ilyen ruha sem jött be...Aztán pl nem olvad le rólunk a 60°C-ban a smink, nem izzadunk, mint a ló és nem játszik létfontosságú szerepet, h a helyiség mögött legyen 1 park  v. nagy kert. Az utazás a vendégeknek ugyan macerás lehet, de milyen szép már lovaskocsiban, dunyha alatt vágtatni a  hóban :-D Aki továbbra sem tudja elképzelni, h 1 esküvő télen is szép lehet, az nézze meg a köv. képeket!

 Die meisten Pärchen bevorzugen es im Mai, August oder September zu heiraten, obwohl es nach meiner Meinung nach nichts schöneres gibt, als eine traumhafte Winter Hochzeit! Was spricht dafür? Z.B. man kriegt viel leichter ein Termin und das Kleid muss auch nicht klassisch trägerlos sein. Weil geben wir es zu, ein trägerloses Kleid rutscht nur dann nicht, wenn es ein sehr festes Korsage eingenäht ist. Davon erstickt man aber nach spätestens 2 Stunden. Man kann darin nicht richtig Luft holen, bequem sitzen oder essen. Außerdem Korsage hin oder her rutschen tut es trotzdem. Mindest bei mir hat noch keine der Kleider der Art funktioniert...Dann schmelzt die Schminke von unserem Gesicht in dem 60°C nicht runter, wir schwitzen nicht, und es spielt auch keine lebenswichtige Rolle, dass hinter der Location noch ein Park o großer Garten vorhanden ist o nicht. Die Gäste können zwar ev. nur durch gewisse Schwierigkeiten antreffen, aber ist es nicht traumhaft schön in einer offenen Pferdekutsche unter Daunen im tiefen Schnee herum zu fahren? Wer trotzdem immer noch nicht vorstellen kann, dass eine Hochzeit im Winter auch schön sein kann, soll die Bilder anschauen!






 Fotók - Photos etsy.com


Fotó - Photo Sani - "Hochzeit im Winter"

A köv részben mutatok még több ruhát, meghívókat és speciális téli esküvői díszeket!  Das nächste Mal zeige ich mehr Kleider, Einladungskärtchen und spezielle Winter Hochzeitsdekos!

3 megjegyzés:

  1. gyönyörű képek! alig várom a ruhákat :)

    VálaszTörlés
  2. Erről jut eszembe, hogy ugye nekünk, eredetileg decemberben lett volna az esküvőnk.... Szerntem, egyre nagyobb divat, karácsonyra tenni ezt az időpontot. Legalább is a környezetemben egyre több pár karácsonyra időzíti vagy az eljegyzést, vagy magát az esküvőt. Ha tényleg igazi tél van, nagy pelyhekben hull a hó, szikrázóan süt a nap és közben látszik a lehelletünk a csípős, tiszta hidegben, az azért romantikus:)))

    VálaszTörlés
  3. Igen, mint a netről kiderítettem külföldön pl. már évek óta nagyon nagy divat a téli esküvő, de én azért karácsonyra nem tenném, inkább december elejére, közepére.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...