2011-03-05

A Szöszi Fashion kosztümjei

Térjünk vissza a hazai termékekhez!
Ma két darab, három részes kosztümöt fogok megmutatni a MAGYAR Szöszi Fashion márkától.
Az első egy sötétkék alapon finoman csíkozott együttes:






A nadrág fazonja Marlene Dietirch-et idézi, a szoknya harang alakú.

A másik modell nadrágja teljesen egyszerű fekete. Szoknyája gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a csíkosé, csak szintén feketében. A kabátka viszont szürke, finom virágmintával nyomva:





Magyarországon több helyen is találhatunk Szöszi Fashion üzletet. A pontos címet, telefonszámot és a nyitva tartást mindenki kikeresheti az "Üzleteink" fül alatt a Szöszi Fashion honlapján. Ugyan a listán például Székesfehérvár nem szerepel,  én mégis egy ottani butikban, a Nikolett Divat Stúdió-ban vettem mindkét kosztümöt. Ebben a butikban már az első vásárlás alkalmával kapunk egy 5% kedvezményt adó törzsvásárlói kártyát. A kiszolgálás nagyon kedves és profi. Ha túl hosszú lenne a nadrág vagy a szoknya, illetve bármit alakítani kellene valamelyik ruhadarabon, 1 órán belül megvan! Mivel több butik, illetve üzlet árul más márkák mellett Szöszi Fashion-t is, ezért érdemes célirányosan rákérdezni!
A második kosztümöt tavaly vettem 16.000Ft-ért! Ha tehetjük vásároljunk jó minőségű magyar termékeket, mert megéri! Ha külföldön valaki megdicséri a kosztümjeimet, mindig jó érzéssel tölt el, hogy büszkén mondhatom, hazám béliek munkája, eredeti magyar kollekció :-)

1 megjegyzés:

  1. A szürke kosztüm, a fekete, díszkrét mintával nagyon elegáns.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...